Support articles

Find clear, step-by-step solutions to common WithSecure issues across installation, configuration, updates, and product performance.

Kuinka lisätä, muokata (muokata) tai poistaa olemassa oleva käyttäjä Elements Vulnerability Management -portaalissa?

Ongelma:

Kuinka poistaa / lisätä / vaihtaa / muokata käyttäjää Elements Vulnerability Management -portaalissa

Ratkaisu:

Elements Vulnerability Management -portaalin Käyttäjät -sivu mahdollistaa käyttäjien käyttöoikeuksien hallinnan roolipohjaisen käyttöoikeuksien valvonnan (RBAC) periaatteiden avulla. järjestelmänvalvoja roolin omaavilla käyttäjillä on täydet oikeudet käyttäjien hallintaan.

Vaiheet olemassa olevan käyttäjän muokkaamiseen/muokkaamiseen:

  1. Kirjaudu Elementsin haavoittuvuuksien hallintaportaaliin
  2. Siirry Käyttäjät -välilehdelle
  3. Napsauta Listanäkymä- painiketta nähdäksesi käyttäjäluettelon
  4. Napsauta käyttäjän oikealla puolella olevaa kolmea pistettä (…)
  5. Valitse Muokkaa
  6. Tee tarvittavat muutokset ja tallenna asetukset

Käyttäjän poistamisen vaiheet:

  1. Kirjaudu Elementsin haavoittuvuuksien hallintaportaaliin
  2. Siirry Käyttäjät -välilehdelle
  3. Napsauta Listanäkymä- painiketta nähdäksesi käyttäjäluettelon
  4. Napsauta käyttäjän vieressä olevaa valintaruutua
  5. Poista käyttäjä napsauttamalla näytön alareunassa olevaa Poista käyttäjät -painiketta.

Uuden käyttäjän lisäämisen vaiheet:

  1. Kirjaudu Elementsin haavoittuvuuksien hallintaportaaliin
  2. Siirry Käyttäjät -välilehdelle
  3. Napsauta "Käyttäjät"-otsikon vieressä olevaa kolmella pisteellä (…) varustettua ympyrää.
  4. Valitse Lisää käyttäjä
  5. Täytä käyttäjätiedot ja napsauta Valmis, kun olet valmis. Käyttäjälle lähetetään kutsusähköposti.

Huomautus: Ylläpitäjillä on myös muita vaihtoehtoja, kuten käyttäjien aktivointi ja deaktivointi sekä käyttäjien lisääminen ryhmiin.

Käyttäjän aktivointi/deaktivointi tai lisääminen ryhmään:

  1. Kirjaudu Elementsin haavoittuvuuksien hallintaportaaliin
  2. Siirry Käyttäjät -välilehdelle
  3. Napsauta käyttäjän vieressä olevaa valintaruutua ja toista vaihe tarvittaessa kaikkien asiaankuuluvien käyttäjien valitsemiseksi.
  4. Napsauta painiketta Aktivoi käyttäjät , Poista käyttäjien aktivointi tai Lisää käyttäjäryhmiin.

Huomautus: Jos ADMIN-käyttäjä ei ole enää käytettävissä (esim. käyttäjä on poistunut yrityksestä) ja pyyntösi koskee toisen käyttäjän lisäämistä (tai vaihtamista) ADMIN-rooliin, ota yhteyttä Withsecuren tukeen .